Behandelmethode

IK Skin Perfection biedt een breed scala aan bijzondere behandelingen. Van ontspannende en huidverbeterende behandelingen tot specialistische behandelingen. Met een uitgebreid behandelprogramma, gebaseerd op de 4 fasen behandelmethode, brengen we jouw huid stap voor stap in perfecte conditie.

De huidanalyse vormt de basis voor deze behandelmethode. Met specialistische kennis wordt altijd eerst de huidconditie bepaalt. Op basis hiervan zal er een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld en wordt je begeleid door alle fases.

De behandelingen worden met zorg en aandacht samengesteld en worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van jouw huid. Op een uiterst effectieve manier zullen we samen werken aan maximale huidverbetering.

Om het effect van de 4 fasen behandelmethode te bevorderen is het zeer belangrijk de huid ook thuis op een juiste manier te verzorgen. Op deskundige wijze word je voorzien van een passend productadvies, uiteraard rekening houdend met jouw specifieke wensen!

 

 

 

Fase 1 Reset

 

Al ook lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens fase 1, de unieke reset fase, wordt je huid in 4 tot 6 weken weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid herstelt.

Fase 2 Repair

 

In fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en te optimaliseren.

Fase 3 Renewed

 

In fase 3 zul je merkbare resultaten behalen doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hoogwaardige krachtige serums.

 

Fase 4 Max Results

 

In fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën.