De webshop is nog niet helemaal online er wordt nog hard aan gewerkt alles online te zetten.

Het allerbeste vind je in deze webshop. 

 

 

Welkom op mijn webshop! Naast Puurskin, run ik ook een webshop. Je kunt hier alle producten vinden die ik zelf of in mijn salon gebruik! Alle producten zijn grondig onderzocht op werkstoffen, gebruikt en getest door proefkonijn me, myself and I en ik durf je te zeggen het is best een hele waslijst waar mijn producten aan moeten voldoen.. Want ja ik gun mijzelf het beste en daarbij jullie natuurlijk ook. 

Ik ga voor een perfecte service, snelle verzending en een pakketje van Puurskin is een feestje om uit te pakken! 

IK Skin Perfection

PUURSKIN werkt met de eerlijke en duurzame kwaliteitsproducten van IK SKIN PERFECTION. Dit is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem.

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten, die uitvoerig zijn getest. Bij cosmeticagebruik is helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten voornamelijk ‘synthetische’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de gezondheid. IK SKIN PERFECTION heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur en kleurstoffen en zonder chemicaliën zoals parabenen, sulfaten, mit’s en minerale oliën. De formulering met groene cosmeceuticals bieden de huid bescherming, voeding en optimale verbetering.

Wil je graag een advies over de juiste producten bij jou huidtype? Wij zijn via whatsapp en per mail bereikbaar voor advies. Eventueel een kosteloos huidconsult is ook altijd mogelijk  in de salon. Deze is te boeken via de website.