Huidscan

 

Een goede huidanalyse is onmisbaar voor een goed behandelplan

 

Bij Puurskin werken we met de Smartmirror, de meest geavanceerde huidscan, waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in de diepere huidlagen en wordt vaak pas veel later zichtbaar aan het huidoppervlak.

 

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van je huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat.


Hoe werkt de huidscan?

 

Met de huidscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. We maken zes verschillende foto's met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We kunnen je laten zien hoe het zit met roodheden, vochtgehalte, pigmentverschuivingen, poriën, rimpels en fijne lijntjes, zonbeschadiging,metabolisme, en talgproductie in jouw huid. De foto's bespreken we samen en deze kun je via de mail ontvangen.

 

Wat zegt de huidscan over jouw huid?

 

Met de informatie uit de scan kunnen we een nauwkeurig behandelplan op maat voor jou samenstellen. Zo spelen we preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.