Rowena van Munster

Ik mag mijzelf sinds 2011 Schoonheidsspecialist noemen na het behalen van de opleiding niveau 3 bij Rijnijssel
Bovendien ben ik getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur zoals Microdermabrasie. Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen zoals,  huidverbetering, lash volume lifting.
Zo is er voor ieder wat wils. Maar we zijn vooral bezig met het verbeteren van de huid.

Ik vind het onwijs leuk om afwisseling in de praktijk te mogen uitvoeren. 

Geen behandeling bij Puurskn is hetzelfde. Omdat u als persoon uniek bent, creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw doel en wensen. Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling, samen kijken we wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend. Want u bent zo mooi als u zich voelt. 

Steeds meer klanten ervaren huidproblemen en/of extreme gevoeligheid van hun huid. Allergieën komen steeds vaker voor en ook de bewustwording van wat we nou eigenlijk op onze huid smeren stijgt. Klanten weten en lezen steeds meer, zoeken 'het beste' voor de huid. Ik wil graag een totaal concept bieden voor iedereen met specifieke huidwensen en/of huidproblemen.

Mede daarom heb ik gekozen voor de huidverbeterende producten van Spa Salonnepro. Producten op natuurlijke basis, zonder o.a. parfum, parabenen en minerale oliën.

Ook blijf ik mezelf verder ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen en vind ik het delen van mijn kennis met jou  super leuk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij Puurskin. De salon zit gevestigd achter het huis waardoor parkeren voor de deur gratis is.