IK Skin Perfection

PUURSKIN werkt met de eerlijke en duurzame kwaliteitsproducten van IK SKIN PERFECTION. Dit is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem.

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten, die uitvoerig zijn getest. Bij cosmeticagebruik is helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten voornamelijk ‘synthetische’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de gezondheid. IK SKIN PERFECTION heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur en kleurstoffen en zonder chemicaliën zoals parabenen, sulfaten, mit’s en minerale oliën. De formulering met groene cosmeceuticals bieden de huid bescherming, voeding en optimale verbetering.

Wil je graag een advies over de juiste producten bij jou huidtype? Wij zijn via whatsapp en per mail bereikbaar voor advies. Eventueel een kosteloos huidconsult is ook altijd mogelijk  in de salon. Deze is te boeken via de website.